Zvanično: Nuri Sahin se vratio u Dortmund

Posuđen u matični klub

Zvanično: Nuri Sahin se vratio u Dortmund

A. Haznadarević

Turski reprezentativac koji je najuspješniji dio svoje karijere proveo u redovima Borussije iz Dortmunda, vratio se među 'svoje' Milionere.

Vezista koji je kao veliko pojačanje stigao u madridski Real, nije uspio dosegnuti nivo igre kakav je imao u Njemačkoj, pa je poslan na posudbu u Liverpool.

 

Dvadesetčetverogodišnjak je u Liverpoolu vrlo brzo postao ljubimac navijača, ali česte povrede i to što se nije uspio izboriti za standarnu postavu, zaustavili su ga na tri gola i tri asistencije.

 

Sada će Sahin pokušati u novoj posudbi vratiti izgubljenu formu, a kao destinaciju je izabrao urpavo Borussiju Dortmund, u čijim redovima će ostati do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Inače u redovima prvaka Njemačke, Sahin je do sada upisao 135 nastupa, te je postigao 13 pogodaka.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.