Zvanično: Orsolini potpisao za Juventus

Došao iz Ascolija

Zvanično: Orsolini potpisao za Juventus

Endin Čaušević

Čelnici Juventusa u samom finišu januarskog prelaznog roka doveli su novo pojačanje.

Italijanski mediji prenijeli su večeras da je Juventus ozvaničio svoje novo pojačanje, te da je 20-godišnji Riccardo Orsolini novi igrač Stare dame. Orsolini je u redove Juventusa stigao iz Ascolija za šest miliona eura, plus četiri miliona bunusa.

"Juventus želi potvrditi da je Riccardo Orsolini stigao iz Ascolija za šest miliona eura plus četiri miliona bonusa koji će biti isplaćeni u naredne dvije godine. Orsolini je s našim klubom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine", potvrdio je italijanski klub.

Orsolini je danas doputovao u Torino gdje je odradio ljekarske preglede nakon čega je potpisao ugovor. Ovaj 20-godišnji fudbaler već sutra se vraća u Ascoli gdje će igrati kao posuđen igrač do kraja ove sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi