Zvanično: Razišli se Željezničar i Seferović

Zvanično: Razišli se Željezničar i Seferović

Edmir Škorić

Fudbalski klub Željezničar potvrdio je kako je prekinuta saradnja sa kondicionim trenerom Almirom Seferovićem.

Kako je SportSport.ba jučer objavio, Željo i Seferović sporazumno su se razišli, nakon što je Seferović pronašao inostrani angažman.

Seferović je u stručni štab Željezničara došao sredinom 2016. godine, kada je trener bio Slovenac Miloš Kostić. Zanimljivo da je ulogu kondicionog trenera obavljao i u redovima gradskog rivala Sarajeva, tuzlanske Slobode te azerbejdžanskog Neftchija.

"Pravo je zadovoljstvo bilo raditi u ovakvom klubu i biti dio kolektiva FK Željezničar. Navijači, Stadion Grbavica i Željo će zauvijek ostati dio mene. Ekipi želim puno uspjeha i puno pobjeda u nastavku sezone", izjavio je Seferović za zvaničnu stranicu kluba.

U narednom periodu bit će adekvatno popunjeno mjesto u stručnom štabu FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi