Zvanično: Real Madrid ima novu "jedinicu"!

Courtois nagrađen

Zvanično: Real Madrid ima novu "jedinicu"!

Esmer Oštraković

Nova sezona u Španiji počinje za 13 dana, a jasno je da će se od prvog dana za titulu boriti Real Madrid i Barcelona.

Dosta problema imaju oba kluba, naravno sa pojedinim igračima, a danas je novu vijest sa svojim navijačima podijelio golman Real Madrida, Thibaut Courtois.

Naime, on je na svom Twitter profilu obavijestio javnost da će u narednoj sezoni nositi dres sa brojem jedan.

Ništa tu ne bi bilo neobično da Courtoisu ovo nije dvanaesta sezona kao profesionalnom golmanu, te će mu ovo biti prvi put da će biti "jedinica".

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je nakon dolaska u Real Madrid imao težak period prilagodbem sa mnogo grešaka, ali u posljednje vrijeme brani jako dobro.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

turbinac
Al kasnite dobio je 1. Prije dva mjeseca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi