Zvanično: Salčinović još dvije godine član Čelika

Iskusni nogometaš ostaje u Zenici

Zvanično: Salčinović još dvije godine član Čelika

S. Mlaćo

Kao što je SportSport.ba sinoć prvi i najavio, Fenan Salčinović ipak ostaje na Bilinom Polju.

Ovaj nogometaš je danas u prostorijama zeničkog kluba potpisao novi ugovor na dvije godine i biće u konkurenciji za narednu utakmicu u gostima protiv Širokog Brijeg. 

Dovođenjem Salčinovića zaključen je igrački kadar Zeničana, a sigurno da će ovaj 30-godišnjak mnogo značiti timu Kemala Hafizovića.

Salčinović je u dosadašnjoj karijeri nosio i dres poljskog Lech Poznana, norveškog Sandefjorda, Zrinjskog, Rijeke, Olimpika, dok je nastupao i za sve selekcije naše reprezentacije. Jedan nastup je upisao i za "A" reprezentaciju BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani su u prvom kolu poraženi od Borca 2:0, a sutra ih očekuje susret sa FK Sarajevo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti