Zvanično: Slaven Musa novi trener Čelika
Musa neće imati nimalo lagan zadatak da ostavi Čelik u Premijer ligi, nakon slabo odigrane polusezone

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Zvanično: Slaven Musa novi trener Čelika · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: T. Hebib

Slaven Musa od danas je i zvanično novi trener Čelika.  Mostarski stručnjak potpisao je ugovor do kraja sezone, a osnovni cilj jeste opstanak kluba u Premijer ligi BiH.

Slaven Musa je nakon Kemala Hafizovića, Elvedina Beganovića i Vinka Divkovića već četvrti trener Čelika u ovoj sezoni. Svi se nadaju da će ovaj stručnjak i okončati sezonu na Bilinom polju, s uspješnim završetkom, odnosno opstankom crno-crvenih u Premijer ligi.

Musa je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Branitelj, Zrinjski, Široki Brijeg, Vitez i Gošk. Slovi kao trener koji odlično poznaje prilike u bh. nogometu, a posebno u Premijer ligi.

Čelik će do kraja sedmice krenuti s pripremama za nastavak sezone, prvi dio priprema biće u Zenici, dok je 22 ili 23. januara planiran odlazak u Antaliju, gdje bi ekspedicija Zeničana trebala ostati 10-ak dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima očekuje se i dolazak pojačanja na Bilino polje, a kao što smo već pisali na dugoj listi pojačanja su: Krpić, Rustemović, Škahić, Galešić, Gojković, Bureković, Nikolić, Bekrić...

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gunga
Ide mu ime uz turski klub,..Musa Kesedzija
4 4
Josip Domorocki
Bolje i Musa nego Kravoljub Puzigaca..hahahahaaa..covjek stvarno postoji u nekom selu oko Kalinovika..!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi