Zvanično: Vlado Zadro novi igrač Širokog Brijega

Potpisao dvogodišnji ugovor

Zvanično: Vlado Zadro novi igrač Širokog Brijega

S. Mlaćo

Nekadašnji fudbaler Širokog Brijega,Zrinjskog i Zagreba, Vlado Zadro, od naredne sezone ponovo će nositi dres premijerligaša iz Širokog Brijega.

Za sutra je zakazana prozivka nogometaša Širokog Brijega koji su osvajanjem Kupa Bosne i Hercegovine izborili nastup u Europi.

Očekuje se da se na prozivci pojavi nekoliko novih imena, a jedan od njih je Vlado Zadro. Nakon što na kraju prošle polusezone sezone nije postigao dogovor sa čelnicima Sarajeva, Zadro je posljednjih šest mjeseci nosio dres hrvatskog drugoligaša Solina.

"Mogu potvrditi da sam postigao dogovor sa Širokim Brijegom, a potpisao sam na dvije godine. Ekipu poznajem vrlo dobro, ima tu dosta igrača koji su mi bili suigrači u Zrinjskom i vjerujem da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ću izboriti mjesto u prvih jedanaest i zaigrati sa Vagnerom kojeg veoma cijenim. Pred novim timom je Europa, pokušat ćemo da izborimo treće pretkolo, a također bih volio sa Širokim osvojiti titulu Premijer lige", kazao je za SportSport.ba Vlado Zadro novi igrač Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.