Zvanično: Wenger ostaje Arsenalov menadžer

I u naredne dvije sezone

Zvanično: Wenger ostaje Arsenalov menadžer

Edmir Škorić

Arsene Wenger ostat će menadžer Arsenala i u naredne dvije sezone.

Kako se i najavljivalo, Wenger je potpisao novi ugovor s Arsenalom i na klupi Topnika ostat će još dvije sezone.

Wenger je sjedio s vodećim ljudima Arsenala i na kraju su zajednički odlučili da Francuz ostane na Emiratesu, mada su ga dobrim dijelom sezone navijači tjerali iz kluba.

Arsenal je peti završio u Premier ligi prvi put u 20 godina nije izborio Ligu prvaka, ali je nedavno za utjehu osvojio FA Cup nakon što je pobijedio Chelsea s 2:1 u finalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S Arsenalom je Wenger od 1996. godine osvojio tri premierligaška naslova, sedam naslova FA Cupa i šest naslova Community Shielda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi