Zvanično: West Ham doveo novo pojačanje

Gokhan Tore stigao na posudbu

Zvanično: West Ham doveo novo pojačanje

Endin Čaušević

Čelnici londonskog West Hama punom parom spremaju ekipu za narednu sezonu.

Uprava ove ekipe uspjela je dogovoriti još jedno veliko pojačanje za sljedeću sezonu. Naime, danas je zvanično ugovor sa West Hamom potpisao dojučerašnji igrač Bešiktaša, Gokhan Tore.

Turski fudbaler danas je obavio ljekarske preglede u Londonu nakon čega je potpisao ugovor na jednu sezonu. Tore u West Ham stiže na jednogodišnju posubu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jednogodišnja posudba West Ham će koštati tri miliona eura, a ukoliko na kraju sezone odluče da zadrže ovog igrača morat će platiti dodatnih 13 miliona eura. Ovaj 24-godišnji igrač u London stiže na preporuku trenera Slavena Bilića koji je u turskom klubu imao priliku da sarađuje sa Toreom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi