Zvanično: Zlatan Gafurović novi igrač TOŠK-a

Nekadašnji igrač Rudara i Čelika

Zvanično: Zlatan Gafurović novi igrač TOŠK-a

Bivši igrač i dugogodišnji kapiten kakanjskog Rudara, Zlatan Gafurović jučer je potpisao ugovor sa ekipom Toška na godinu dana. 

''Istina je. Jučer sam potpisao ugovor na godinu dana sa ekipom Toška.  Ekipa je jako dobra, zadržali su kostur ekipe iz prethodne sezone i doveli pored mene još četiri nova igrača. Vjerujem da ću opravdati očekivanja trenera Remetića i cilj je da zadržimo prvoligaški status'', rekao je Zlatan Gafurović  u izjavi za SportSport.ba. 

Ovaj sjajni kreator igre je gotovo čitavu svoju igračku karijeru proveo u kakanjskom Rudaru iz kojeg je ''otjeran'' prošle godine na polusezoni kada odlazi u makarski Zmaj u kojem je bio najbolji igrač u proljetnom dijelu sezone.

Pored Rudara i makarskog Zmaja ovaj sjajni veznjak je igrao i godinu dana u zeničkom Čeliku. Nema sumnje kako će ogromno iskustvo koje posjeduje ovaj veznjak biti od velike pomoći novom prvoligašu koji će do starta sezone u Prvoj ligi Federacije BiH odigrati čak sedam prijateljskih susreta, a protivnici će biti poznati naknadno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi