Zvezda odustala od Božića

Rusija ili ostanak u Slovanu

Zvezda odustala od Božića

A. Beganović

Iako je u posljednje vrijeme dolazak bosanskohercegovačkog internacionalca Marija Božića u Crvenu zvezdu bio sigurna oklada, od transfera najvjerovatnije neće biti ništa.

Naime, menadžer veznog fudbalera Slovana, Anđelko Jurkić, tvrdi da ga u posljednje vrijeme iz beogradskog kluba niko nije kontaktirao.

"Kada smo se posljednji put čuli, prije nekoliko dana, dogovor je bio da se Zvezda javi. Međutim, niko još uvijek nije zvao, tako da od transfera najvjerovatnije neće biti ništa. Iako je sve bilo precizirano i stavljeno na papir, izgleda da nekom ne odgovara transparentnost. Čini mi se da je to razlog što su bili uvedeni neki drugi menadžeri oko Salate, iako je sve moglo biti završeno za pet minuta", rekao je Jurkić i dodao:

"Pored ostanka u Slovanu, Mario ima mogućnost da ode u Rusiju. Razgovarat ću sa njim o tome, jer je jasno da nema više smisla čekati Zvezdu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije