Zvezda slavila u Novom Pazaru

Zvezda slavila u Novom Pazaru

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Novom Pazaru istoimenu domaću ekipu sa 2:1, u utakmici 3. kola Superlige Srbije.

To je prva pobjeda crveno-bijelih ove sezone, nakon remija prošle sedmice protiv Rada, a prvi poraz Novog Pazara, koji u dosadašnjem dijelu sezone ima još pobjedu i remi. Crvena zvezda ima utakmicu manje, s obzirom da je meč prvog kola protiv Javora odložen.

Pazarci su dobro počeli utakmicu i poveli već nakon pola sata, ali su gosti uspjeli stabilizovali redove i izjednačili u 38. minutu. Iskoristili su Beograđani i činjenicu da je meč igran bez prisustva publike, pa su pogotkom Milunovića zabilježili potpun uspjeh i osvojili tri značajna boda.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.