Zvijezda 09 dovela još jedno pojačanje i kompletirala tim

U Etno selo Stanišići stigao Mišić

Zvijezda 09 dovela još jedno pojačanje i kompletirala tim · Zvanično

Doskorašnji igrač Mladosti Darko Mišić karijeru će i definitivno nastaviti u redovima Zvijezde 09.

Ovaj defanzivac u protekloj polusezoni se nije mnogo naigrao u dresu Mladosti, zbog čega je i raskinuo ugovor, a svoju karijeru sada će nastaviti u Zvijezdi 09, koja je njegovim dovođenjem ujedno i kompletirala igrački kadar za drugi dio sezone.

Da je između dvije strane sve dogovoreno saopštila je i Zvijezda 09 na svojoj zvaničnoj stranici.

"Peto pojačanje u Zvijezdi 09 je Darko Mišić, desni bek, igrač koji je nedostajao u rosteru trenera Nestorovića", saopšteno je, između ostalog iz ovog premijerligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mišić dobro poznaje stanje u bh. nogometu s obzirom da je pored Mladosti u svojoj dosadašnjoj karijeri još igrao za Travnik i Čelik iz Zenice. Prošle godine se povezivao i sa Željezničarom, pregovori su se uveliko vodili, ali je cijeli posao u posljednji čas propao.

U redove Zvijezde 09 ove zime su, podsjetimo, stigli još Mehmedagić, Bašanović, Anđić i Stjepanović.

Promo

Top Komentari

Zmajbosnjacki9295
Stace ovaj cvarko jelac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi