Darko Mišić pojačava FK Zvijezda 09?
Desni bek je protekle polusezone nosio dres Mladosti, ali više nije bio u planovima trenera Adnana Zildžovića i odlučio se na odlazak. Novi klub je opet bh. premijerligaš

Novo ime u Stanišićima

Darko Mišić pojačava FK Zvijezda 09? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Defanzivac Darko Mišić vjerovatno će postati novi igrač Zvijezde 09.

Ovaj 27-godišnji desni bek nedavno je raskinuo saradnju sa ekipom Mladosti iz Doboj Kaknja, ali će kako stvari stoje i dalje ostati u Premijer ligi BiH.

Kako saznaje SportSport.ba, Mišić će danas obaviti završne pregovore sa čelnicima Zvijezde 09 i do kraja sezone bi ovaj defanzivac mogao nositi dres ovog tima.

Mišić je počeo dobro ovu sezonu. Igrao je standardno u prvom timu, ali je nestao u drugom dijelu sezone i za Mladost nije odigrao ni minute od kraja septembra. Ukupno je nastupio u 11 utkamica i postigao je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odlučio se ovog januara na odlazak iz ekipe i kako stvari stoje on će ubrzo postati novi član Zvijezde 09.


Tim iz Etno sela Stanišići je na osmom mjestu tabele nakon prvog dijela sezone, a osvojili su 21 bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi