Zvijezda 09 krenula sa pripremama, očekuje se dolazak još nekoliko pojačanja
Foto: Facebook/FK Zvijezda 09

Milan Đuričić obavio prozivku u Etno selu Stanišići

Zvijezda 09 krenula sa pripremama, očekuje se dolazak još nekoliko pojačanja

Ekipa Zvijezde 09 je dominantno došla do prvog mjesta u Prvoj ligi RS, pa će naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH.

Fudbaleri Zvijezde 09 su danas i zvanično počeli sa pripremama za premijernu sezonu kluba iz Etno sela Stanišići u društvu najboljih i to nakon što je trener Milan Đuričić obavio prozivku.

Trener Đuričić je za klupski sajt poručio da će ekipa odigrati sedam pripremnih utakmica i odraditi 60 treninga tokom priprema, te da je glavni cilj Zvijezde 09 da postane stabilan prvoligaš.

Kada je u pitanju igrački kadar, šef struke Zvijezde 09 je istakao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrački kadar nije mnogo promijenjen. Doveli smo igrače koji imaju premijerligaško iskustvo, doveli smo dvojicu igrača iz Prijedora, dvojicu iz Slobode, jednog iz Borca iz Banja Luke, a očekuje se još par igrača koji će pristići u narednih par dana“.

Na današnjoj prozivci u Etno selu Stanišići pojavilo se 26 fudbalera i to: Ermin Heseinbašić, Miloš Zlatković, Nikola Lakić, Stefan Tripković, Milan Makarić, Luka Asentić, Damjan Krajišnik, Milun Avramović, Stefan Kakić, David Nikolčić, Vladan Mandić, Nemanja Parmaković, Anel Husić, Kristijan Tojičić, Muhamed Omanović, Ibrahim Skakić, Selmir Mahmutović, Aleksandar Vojinović, Nemanja Vejnović, Daniel Ćulum, Blaško Guzijan, Filip Erić, Dragiša Stanić, Miladin Filipović, Dušan Babić i Miljan Govedarica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti