Zvijezda 09 otpisala četvoricu, čekaju se prva pojačanja

Pripreme za debitansku sezonu u Premijer ligi

Zvijezda 09 otpisala četvoricu, čekaju se prva pojačanja

S. Mlaćo

Dva kola prije kraja sezone Zvijezda 09 osigurala je titulu prvaka Prve lige Republike Srpske, te će naredne sezone nastupati u Premijer ligi BiH.

Već sada je jasno da će Zvijezda 09 u izmijenjenom sastavu predstaviti se u premijerligaškom društvu, a izvjesno je da će klub sa klupe predvoditi Milan Đuričić, stručnjak iz Srbije koji će naslijediti Miograda Pantelića.

Zvijezda 09 će u pripreme za novu sezonu krenuti već sredinom juna, a čelnici ovog kluba su već otpisali četvoricu igrača. Radi se o Delimiru Bajiću, Dragiši Staniću, Davoru Arnautoviću i Nikoli Maziću.

Neizvjestan je i ostanak Damjana Krajišnika koji ima ponudu iz Srbije, te golmana Vasilije Kolaka koji se vraća sa posudbe iz NK Travnik, ali ima dvije ponude.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi premijerligaš za sada nije realizovano novo pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi