Zvijezda 09 se predala: Odlazi skoro cijeli tim, do kraja sezone šansa golobradim mladićima

Sve će biti jasnije u narednim danima

Zvijezda 09 se predala: Odlazi skoro cijeli tim, do kraja sezone šansa golobradim mladićima

S. Mlaćo

Još uvijek nije poznato kada će se nastaviti takmičenje u Premijer ligi BiH, no jasno je da je fenjeraša Zvijezdu 09 čeka težak posao, gotovo nemoguća misija u borbi za opstanak.

Tim iz Etno sela Stanišići nalazi se na posljednjem mjestu sa tek osam osvojenih bodova, te je tokom pauze zbog pandemije koronavirusa klub već napustilo par nogometaša.

Promjena će biti i to mnogo, a sezonu će prema svemu sudeći završiti mladi nogometaši.

Prema nezvaničnim informacijama, raskidi ugovora su ponuđeni za 80 posto ekipe, te u ovom klubu planiraju na taj način troškove svesti na minimum. U završnici prvenstva dres Zvijezde 09 bi nosili nogometaši iz mlađih kategorija.

Iskusni Vukašin Benović također bi mogao napustiti Etno selo Stanišići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trebamo da sjednemo za koji dan i razgovaramo, te pokušamo da nađemo neki kompromis i rješenje gdje će svi biti zadovoljni", kazao je Benović za SportSport.ba te dodao.

"Što se mene lično tiče, mislim da ćemo se dogovoriti jer imam zaista dobru saradnju sa ljudima iz kluba, pogotovo sa predsjednikom".

Promo

Top Komentari

Zeleni_zub
zato ovakvi plasticni klubovi nikad ne bi trebali biti dijelom Premijer lige BiH... proba malo, ako ne ide, nogira sviju i stavi djecu da igraju. napravi cirkus od cijele lige, jer nema nijednog navijača koji bi mu mogao to zamjeriti.
9 0
ALLSTAR
Ćao Stane
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi