Zvijezda 09 slavila nad GOŠK-om i zadržala se u eliti

Zvijezda 09 - GOŠK 2:1

Zvijezda 09 slavila nad GOŠK-om i zadržala se u eliti

A. Čaušević

Fudbaleri Zvijezde 09 u 32. kolu Premijer lige pobijedili GOŠK sa 2:1 i tako ostali u društvu najboljih. 

U prvom poluvremenu susreta na stadionu u Ugljeviku domaći su bili nešto bolji, ali su gosti imali najbolju šansu. Zicer je promašio Ramić.

Mreže su tresle u nastavku. Do vodstva su prvi stigli Gabeljani. Na startu drugog dijela za radost gostiju pogodio je Hasanhodžić u 53. minuti. 

Sedam minuta kasnije Zvijezda 09 je izjednačila. Stvari je na početak vratio poslije jedno prekida vratio Zekanović.

U 98. minuti domaći su stigli do preokreta. Gol vrijedan opstanka u društvu najboljih postigao je Mahmutović.

Zvijezda 09 - GOŠK 2:1 (Zekanović, Mahmutović/Hasanhodžić)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Erić, Anđić, Nikolić, Stjepanović, Brkić, Vojinović, Predragović, Blagojević, Bašanović, Babić, Govedarica.

GOŠK: Brkić, Karamarko, Hasanhodžić, Prskalo, Kulović, Gržan, Raguž, Ramić, Vego, Medak, Hasanović.

Top Komentari

omer
Postigli pobjedonosni gol u 98.minutu? To je dovoljno da se zna na ciju stranu je arbiter vukao u ovom mecu. Produzavao utakmicu sve do trenutka kad je Zvijezda postigla gol. Ovakvom arbitru ne bi trebalo dozvoliti da sudi niti jednu utakmicu vise u Premijer ligi BiH.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi