Nije bilo TV prijenosa i nismo odmah vidjeli ovu golčinu: Majstorija za prva tri boda Zvijezde 09

Blažević u finišu utakmice srušio Slogu

Nije bilo TV prijenosa i nismo odmah vidjeli ovu golčinu: Majstorija za prva tri boda Zvijezde 09

Eldar Ganibegović

Kako nije bilo TV prijenosa utakmice Zvijezde 09 i Sloge Meridian koja je odigrana jučer, nismo odmah ni vidjeli sjajan pogodak kojim je u finišu utakmice odlučeno kome će pripasti tri boda, no video se pojavio dan kasnije i Blažević je postigao zaista sjajan gol.

Četvrto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine jučer su utakmicom u Ugljeviku otvorili Zvijezda 09 i Sloga Meridian. Krajnji rezultat glasio je 1:0.

Zvijezda 09, povratnik u Premijer ligu naše zemlje, u utakmicu je ušla pod većim pritiskom nego Sloga s obzirom na to da je u uvodna tri meča upisala isto toliko poraza, no jučer je popravila utisak.

Gledali smo uspavanku tokom većeg dijela susreta, ali su se igrači Zvijezde 09 probudili u finišu utakmice i došli do važna tri boda u, najvjerovatnije, borbi za ostanak u ligi.

Prvo je u 84. minuti Danoski pogodio prečku, da bi tri minute kasnije Blažević riješio pitanje pobjednika i donio Zvijezdi 09 prve bodove ove sezone.

Meč iz Ugljevika gledaoci nisu mogli pratiti u TV prijenosu, pa mnogi nisu ni vidjeli pogodak koji je odlučio ovaj susret, a koji je bio zaista lijep.

Oglasi

Blažević je uzeo loptu, nanizao nekoliko igrača gostiju iz Doboja, a onda matirao Šćekića. Gol pogledajte klikom OVDJE

Oba tima sada na tabeli imaju po tri boda (Sloga utakmicu manje), no Sloga je zbog bolje gol-razlike na osmom, a Zvijezda 09 na desetom mjestu. Između je Posušje koje je sinoć savladalo Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Peto kolo za Zvijezdu 09 donijet će gostovanje Zrinjskom, dok će Sloga na svom terenu ugostiti ekipu Borca.

Što se ovog kola tiče, danas će biti odigrane utakmice Borac - Igman (19:30), Zrinjski - GOŠK (20:00) i Velež - Široki Brijeg (21:30), dok se sutra utakmicom Tuzla City - Sarajevo zatvara četvrto kolo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti