Zvijezda Lazija je znala proslaviti Džekin promašaj

Oglasio se i SMS

Zvijezda Lazija je znala proslaviti Džekin promašaj

Fudbaleri Rome su sinoć na Olimpicu razočarali svoje navijače i oprostili se od daljeg takmičenja u Kupu Italije.

Rimljani su u osmini finala zaustavljeni od strane Torina koji je slavio rezultatom 2:1, a jedan od najzaslužnijih za trijumf Bikova bio je Vanja Milinković-Savić koji je u 77. minuti odbranio penal našem Edinu Džeki.

Odbranu golmana Torina je putem društvenih mreža znao proslaviti i njegov rođeni brat Sergej Milinković-Savić, inače jedan od najboljih fudbalera Lazija. On je, naime, na Instagram storyju napisao "Tako je", uz fotografiju TV prijemnika i naravno trenutka kada njegov brat brani penal reprezentativcu BiH .

Sergej Milinković-Savić je fudbaler o kojem Italijani u superlativima pišu gotovo svakodnevno, a, evo, polako i Vanja krči put ka slavi na Apeninima...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi