Zvijezda Liverpoola na trening stigla s novom frizurom, Redsi oduševljeni

Nakon osvajanja titule prvaka

Zvijezda Liverpoola na trening stigla s novom frizurom, Redsi oduševljeni

A. Čaušević

Liverpool je prije nekoliko dana i zvanično postao prvak Engleske nakon 30 godina. 

Redsima je do kraja sezone ostalo još sedam ligaških utakmica i sigurno će nastojati da osvjetlaju obraz i pokažu šampionski mentalitet.

Izabranici Juergena Kloppa su se danas vratili u trening kamp u Melwoodu, a Roberto Firmino je stigao s novom frizurom.

Brazilac je odlučio da dio kose ofarba u crveno, dok je donji dio glave izbrijao. Sluteći po objavi na Twitteru u Liverpoolu su oduševljeni ovi potem sjajnog ofanzivca.

Inače, Firmino je u šampionskoj sezoni Redsa do sada postigao osam golova i upisao sedam asistencija. Priliku da popravi učinak imat će u četvrtak kada Liverpool gostuje Manchester Cityju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi