Zvijezda Manchester Uniteda prodaje luksuznu vilu

U sklopu Fellainijeve vile nalazi se i frizerski salon

Zvijezda Manchester Uniteda prodaje luksuznu vilu

Igrač Manchester Uniteda Marouane Fellaini je napravio vlastiti frizerski salon u svojoj, 2.3 miliona funti vrijednoj, vili. Ipak Fellaini se odlučio na prodaju ove raskošne rezidencije.

Fellaini je, usred špekulacija da bi mogao napustiti Old Trafford, stavio svoju vilu ,zajedno sa svim popratnim sadržajima, na prodaju.

Zvijezda Uniteda je pretvorila jednu od sedam spavaćih soba u svojoj kući u frizerski salon kako bi bio siguran da će njegova karakteristična afro frizura uvijek izgledati dobro.

Međutim, i salon kao i čitava kuća su sada na prodaju što samo potkrepljuje glasine da će Belgijanac na kraju sezone napustiti United.

U vilu svake sedmice dolaze frizerke kako bi se pobrinule za njegovu frizuru, a ove tretmane Fellaini često dijeli na društvenim mrežama.

Neimenovani izvor je izjavio da je "Fellainijeva kosa njegov ponos i radost, te da je spreman puno učiniti kako bi je držao u savršenom stanju".

"Međutim stil, upečatljiv poput njegovog, zahtijeva dosta rada pa je imalo smisla da jednu od soba pretvori u salon. Tako se ne mora boriti sa ogromnom pažnjom koju privlači kada svrati u neki javni salon."

U sklopu vile nalaze se još i prostrana, luksuzna kupatila, prostorije za relaksaciju, unutarnji bazen i prostrano dvorište.

Belgijanac je svoju rezidenciju kupio za 2 miliona funti 2014. godine, nakon što je prešao u mančesterski klub iz Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fellaini je u januaru potpisao jednogodišnje produženje ugovora sa Unitedon, ali Belgijancu teško polazi za rukom da se nametne kao standardni prvotimac u Mourinhovoj ekipi, te je uglavnom imao ulogu zamjene.

Čak je nedavno i Fabio Cannavaro, trener kineskog Tianjin Quanjiana, izjavio kako nema namjeru ponuditi Fellainiju ugovor u kineskoj Super ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi