Zvijezda Reala kasno sinoć putem Twittera otkrila svoju budućnost

Stao u kraj špekulacijama

Zvijezda Reala kasno sinoć putem Twittera otkrila svoju budućnost

Admin Čaušević

Kraj sezone je sve bliže, pa su medijske špekulacije o mogućim transferima sve bliže. Za sada prednjače mediji bliski Real Madridu.

AS je jučer objavio informaciju kako će Toni Kroos na ljeto nakon pet godina provedenih u klubu napustiti Los Blancose jer smatra da je njegov ciklus u aktuelnom prvaku Evrope završen.

Kasno sinoć nakon te vijesti Kroos je objavom na Twitteru dao do znanja da nema namjeru napuštati Real Madrid, barem ne za sada.

"Apsolutno lažna informacija", napisao je sjajni veznjak te objavio sporni članak lista AS.

Kroos se u posljednje vrijeme spominjao kao moguća zamjena za Miralema Pjanića u Juventusu, a već duže vremena je i na radaru Manchester Uniteda.

Njemački reprezenativac ne igra ove sezone na svom nivou. Nakon jedne blijede partije legendarni Bernd Schuster ga je uporedio s traktorom dizelom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi