Zvijezda u prijateljskom meču bolja od Slobode

Domaći slavili sa 1:0

Zvijezda u prijateljskom meču bolja od Slobode

E. Čaušević

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca danas su u prijateljskom meču pobijedili Slobodu sa minimalnih 1:0.

Na samom startu utakmice vidjeli smo gol u mrežu Slobode. Naime, Zvijezda je do prednosti stigla u osmoj minuti kada je Vidović pogodio glavom nakon centaršuta Rastoke.

Prvu ozbiljniju šansu gosti su imali u 30. minuti kada je Maksimović pokušao, ali odbrana Zvijezde loptu izbacuje u korner. U samom finišu pokušao je i Rastoka, ali lopta ide preko gola Slobode.

Sloboda je u 57. minuti ponovo u šansi, ali i ovaj put bez promjene rezultata. U 70. minuti zaprijetio je Bistrić nakon kornera, ali je Maslić odlično reagovao i spasio gol Zvijezde.

U finišu nekoliko sjajnih šansi za domaće. Prvo je pokušao Hasukić koji šutira preko gola Slobode, a tri minute kasnije Hrvanović spektakularno šutira iz daljine, ali ostaje 1:0 što je bio i konačan rezultat meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski meč:

Zvijezda - Sloboda 1:0

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593509319
Sloboda sa ovom ekipom nemoze pobijediti nikoga u premijer ligi
4 1
user1593509319
Slobodi mirise 1 fed ako ostanu sa ovom ekipom
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi