Zvijezda u Goražde bez Darija Damjanovića

Gradačačani oslabljeni

Zvijezda u Goražde bez Darija Damjanovića

S. Mlaćo

Zvijezda iz Gradačca u zimskom prelaznom roku doživjela je dosta promjena, ali u pripremnom periodu Gradačačani su pokazali svoje kvalitete.

Posebno se istakao Ermin Huseinbašić od kojeg se mnogo očekuje i u drugom dijelu sezone, ali sigurno je da će trener Bojan Magazin imati veoma respektabilnu ekipu.

Zvijezda je prvi dio sezone okončala na šestom mjestu sa 25 bodova koliko imaju i Bratstvo, te GOŠK, ali teško je očekivai da će tim sa Banja Ilidže upustiti se u trku za prvo mjesto. 

U prvom kolu drugog dijela sezone Prve lige Federacije u goste će FK Goražde. Timu iz Gradačca će nedostajati nekadašnji reprezentativac naše zemlje Dario Damjanović (35) koji ima tri žuta kartona. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi