Zvijezda uručila sportsku opremu NK Vareš

Donacija sportskim prijateljima

Zvijezda uručila sportsku opremu NK Vareš

Samir Mlaćo

Sa željom da pomognu svojim sportskim prijateljima iz NK Vareš, čelnici gradačačke Zvijezde odlučili su poslati pomoć u sportskoj opremi za aktiviranje rada ovog kluba. 

NK Vareš ove godine proslavlja 90. godina od osnovanja, a čelnici kluba žele unaprijediti klub sa velikom tradicijom.

"Uprava kluba na proljeće planira rekonstrukciju i adaptaciju nogometnog stadiona u Vareš Majdanu koji nije u funkciji od 2013. god., kako bi se stekli uslovi za treniranje i odigravanje utakmica", istakli su iz NK Vareš. 

Zahvalili su se svojim prijateljima iz Gradačca na vrijednoj donaciji, a podršku su im obećali i čelnici splitskog Hajduka.  Svi se nadaju da će u Varešu nogomet ponovo zaigrati, te da će nadležni prepoznati značaj rada kluba i pružiti neophodnu podršku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Vareš je izrodio sjajne nogometaše i trenere, a bio je i na pragu ulaska u drugu ligu bivše Jugoslavije. Osnovan je 1927. godine, a nosio je ime NK Perun.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti