Zvijezda u problemima pred TOŠK

Lazarević na mukama pred derbi

Zvijezda u problemima pred TOŠK

S. Mlaćo

Zvijezda iz Gradačca u subotu je poražena na gostovanju kod Jedinstva 3:0. Izabranici Mileta Lazarevića nisu bili dostojan rival Bišćanima, a već u subotu ih očekuje novi derbi. 

Na Banja Ilidžu dolazi TOŠK koji je hit dosadašnjeg dijela sezone. Šef struke domaćih u velikim je problemima s obzirom da neće moći računati na odranije povrijeđenog Pecelja, a isključenje u Bihaću je zaradio Hrustan Kadrić, dok je svoj treći žuti karton dobio vezista Enes Brčkalić.

Lazarević će tako morati postegnuti za nogometašima sa klupe koji do sada nisu imali veliku minutažu.

Zvijezda se nakon 12. odigranih kola nalazi na trećem mjestu sa 23 osvojena boda, koliko ima i drugoplasirani Olimpik.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Zvijezda ima skor sa protivnicima na domaćem terenu 5:0 tako da sa ovim najavama, kao što su činili i ranije, samo pokušavaju da zavaraju gosta pogotovo dodjeljivanjem epiteta kako su hit. Kako su svi do sad prošli, tako će proći i TOŠK pogotovo ako nasjedne na ove providne komplimente.
7 5
Metropoljac
Upalilo je sa najavljenim velikim problemima oko sastava ekipe. Sad je skor 6:0. Dobra taktika za naivne protivnike.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi