Zvijezde Premijer lige na svoj način prkose koronavirusu: Bolje ona nego ja da u suzama ode...

Malo vanfudbalskih aktivnosti

Zvijezde Premijer lige na svoj način prkose koronavirusu: Bolje ona nego ja da u suzama ode...

Koronavirus je učinio da fudbal u gotovo cijeloj Evropi stane. 

Takva je situacija i u Bosni i Hercegovini gdje su prekinute sve lige. Neki klubovi iz Premijer lige su dali 'slobodno' svojim fudbalerima, neki nastavljaju normalno trenirati, ali činjenica je da je trenutno fudbal u drugom planu kod svih obzirom da nije poznato koliko dugo će trajati prvenstvena pauza.

Za to vrijeme fudbaleri su iskoristili priliku da dosadu 'ubiju' nekim vanfudbalskim aktivnostima.

Tako je većina njih današnji sunčan dan provela u vožnji po gradu i nekim aktivnostima koje su sigurno kod njih bile zapostavljene u proteklom periodu kao što su druženja s prijateljima itd.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku ćemo pogledati šta rade i čime se bave zvijezde Premijer lige dok je prvenstvena stanka na snazi.

Top Komentari

Mustafa
Liga se uopšte više neće nastaviti ! Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova . Kup se igra krajem jula. Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi