Zvijezdi Crvene zvezde u svlačionici ukradeno 1.700 eura

Saigrač upao u probleme, pa se odlučio na krađu

Zvijezdi Crvene zvezde u svlačionici ukradeno 1.700 eura

Iako su na terenu odlični ove sezone, fudbalerima Crvene zvezde ne cvjetaju ruže van njega.

Naime, kako danas prenosi srbijanski Kurir, prvoj zvijezdi ovog tima Marku Grujiću su prije nekoliko mjeseci nestale pare iz svlačionice.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju krađa i to mladog fudbalera ovog tima koji je Grujiću ukrao 1.700 eura jer je ušao u finansijske probleme zbog kockanja.

Počinilac ovog nedjela se kasnije izvinio Grujiću i Upravi kluba te zaplakao i kazao da nije imao drugu opcija, a Marko i čelnici kluba su mu odlučili oprostiti i riješiti njegove finansijske probleme.

Treba reći i to da ovo nije prvi slučaj krađe u ekipi Zvezde jer je u klubu prije desetak godina igrao fudbaler na kojeg su se saigrači često žalili zbog krađe, a on je kasnije upravo zbog toga napustio klub.

Zvezda je i tada, baš kao i sada, cijelu stvar pokušala zadržati unutar kluba...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi