Zvonić: Pokazali smo inat i karakter u ovom meču!

Kapiten FK Velež

Zvonić: Pokazali smo inat i karakter u ovom meču!

Kapiten Veleža Denis Zvonić mogao je biti vrlo zadovoljan nakon današnje pobjede na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja u 10. kolu Premijer lige BiH. 

Nakon meča Zvonić je govorio za SportSport.ba:

"Nakon što smo gubili na poluvremenu 1:0, dogovorili smo se u drugom da promijenimo taktiku i da izađemo više u napad. Pokazali smo da možemo igrati s velikim ekipama, pokazali smo inat i karakter i više nego zasluženo smo stigli do sva tri boda. Ušli smo u pozitivan niz i samopouzdanje nam ide prema gore".

Sljedeći meč u Banja Luci protiv Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo se prvo dobro odmoriti i pripremiti za ovaj meč pa ćemo vidjeti. Idemo se u Banja Luku nadigravati i pokušati i tamo ostvariti dobar rezultat", kaže Zvonić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zakeroni
Bravo Zvona,cestitke na pobjedi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi