Zvonimir Boban zaplakao nakon što je Modrić izabran za najboljeg igrača svijeta

Ispred Ronalda i Salaha

Zvonimir Boban zaplakao nakon što je Modrić izabran za najboljeg igrača svijeta

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić večeras je na FIFA-inoj ceremoniji The Best izabran za najboljeg igrača svijeta za 2018. godinu.

Modrić je u konkurenici za ovu nagradu bio sa Mohamedom Salahom i Cristianom Ronaldom, a prema mišljenju mnogih na kraju je Hrvat zasluženo dobio nagradu. Ovo je za Modrića bio veoma emotivan trenutak, ali i za legendarnog igrača Zvonimira Bobana.

Nekadašnji igrač Milana bio je u dvorani i pratio večerašnju ceremoniju, a našao se u centru pažnje kada je Modrić dobio nagradu. Boban nije mogao sakriti svoje emocije te je zaplakao u trenutku kada je otkriveno da je Luka Modrić najbolji igrač svijeta.

Top Komentari

AMKO
Placi picko placi
4 9
Vedad10
Krivo pakasu bilo.
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi