Zvonimir Kožulj i Slavko Brekalo posuđeni Vitezu

Sa Pecare u redove novog premijerligaša

Zvonimir Kožulj i Slavko Brekalo posuđeni Vitezu

Talentovani vezni igrač Zvonimir Kožulj u narednoj će sezoni iz Širokog Brijega biti posuđen novom premierligašu Vitezu, baš kao i stoper Slavko Brekalo.

Kožulj i Brekalo su perspektivni igrači koji se u prošloj sezoni nisu naigrali u Širokom Brijegu. Zbog toga će im odlazak u Vitez dobro doći. Osim Kožulja i Brekala Vitežani su angažovali i Aldina Šišića iz Veleža.

“Nadam se da će Vitez u narednoj sezoni igrati zapaženu ulogu u Premier ligi. Dobra je stvar za mene kao mladog igrača da odem negdje gdje ću imati bolju minutažu,” izjavio je mladi Kožulj.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.