Nije za svačiji želudac: Novinarki pak na hokejaškoj utakmici smrskao oko

Bizaran incident

Nije za svačiji želudac: Novinarki pak na hokejaškoj utakmici smrskao oko

S. Grebović

Nesretna Slovakinja je neugodnu povredu zadobila tokom utakmice tamošnje lige između ekipa Banske Bistrice i Poprada.

Nesretan incident se dogodio tako što je pak slučajno udario u lice novinarke Barbore Ziačikove koja se nalazila između klupa timova, prenosi portal iDnes.cz.

Brže bolje je transportovana u obližnju bolnnicu, gdje je podvrgnuta hitnoj operaciji. Desno oko joj je ozbiljno oštećeno uslijed udarca, a doktori su skeptični po pitanju da li će u budućnosti vidjeti na to oko.

"Pak je letio dugo i pao je pored klupe za rezreve. Kada sam se pogledao vidio sam ženu kako nepomično leži na tlu, prizor je bio mučan", opisao je jedan od svjedoka.

Sasvim je sigurno da će imati još nekoliko operacija i da je pred njom dug proces oporavka.

Pogledajte...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi