Ostojić propustio prvu meč loptu
Damjan Ostojić osvojio 33. mjesto

SP u umjetničkom klizanju

Ostojić propustio prvu meč loptu

Seniorski reprezentativac BiH u umjetničkom klizanju, Damjan Ostojić, član Klizačkog kluba Bosna, na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Los Angelesu (SAD) u konkurenciji 50 takmičara planete osvojio je 33. mjesto.

Da nije bilo manje greške koju je napravio u obaveznom dijelu programa, Ostojić bi sigurno bio bolje plasiran, odnosno izborio bi mjesto koje direktno vodi na Zimske olimpijske igre u Vancouveru 2010. godine.

Plasman na OI naš mladi takmičar pokušaće izboriti u dodatnim kvalifikacijama koje će se održati u Oberstdorfu (septembar 2009.).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.