Abrines i Ribas reagirali na glasine

U Barceloni plaće smanjene čak 70%

Abrines i Ribas reagirali na glasine

Košarkašima, te svim uposlenicima i igračima FC Barcelona, po pisanju Mundo Deportiva, plaće su usljed krize izazvane koronavirusom reducirane za čak 70%. 

Pojavile su se i svakakve popratne priče kako su Pau Ribas i Alex Abrines odbili ove nove mjere, te kako je Nikola Mirotić pristao tek nakon "raporta" kod predsjednika Bertomeua.

Na sve te priče i glasine reagirali su i Abrines i Ribas na svojim twitter profilima.

"Ne znam ko otkriva ove stvari o kojima smo pričali SAMO u našoj grupi u kojoj su osim igrača i nekoliko članova uprave. Čini mi se, ko god da je, da ima samo jedan cilj, uništiti ovaj tim. Ovim putem ti poručujem da u tom naumu nećeš uspjeti, a na kraju kad saznamo sve, nećeš više biti dio tima" -ogorčeno je napisao Abrines.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Curenja i manipulacije kojima se nastoju narušiti atmosfera u svlačionici ovdje nisu dobrodošle. Mi smo ovdje zajedno kroz ova teška vremena" - napisao je Ribas u komentar na Mirotićev tweet u kojem je ovaj sjajni košarkaš demantirao da je bio na sastanku s Bertomeuom poslije kojeg je na njega izvršen pritisak da pristane na nametnute mjere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti