ACB liga kreće utakmicama Superkupa 12. i 13. septembra

Španjolci neće previše čekati

ACB liga kreće utakmicama Superkupa 12. i 13. septembra

Teme:

Španjolska košarkaška liga neće praviti preveliku pauzu između završetka prethodne i početka iduće sezone. 

Slijedeća sezona krenut će službeno utakmicom Superkupa koja će se odigrati u Tenerifima, dok će iduća sezona utakmicama prvog kola krenuti pet dana kasnije, 18. septembra. 

Iz sjedišta ACB lige objavljeno je kako se tim Gipuzkoe ipak neće natjecati u najjačem rangu španjolske košarke. Podsjetimo, naslov prvaka nedavno je osvojila Baskonia koja je pobijedila Barcelonu u finalnoj utakmici te neočekivano, ali potpuno zasluženo pospremila pokal u svoje vitrine. To je mjestom na klupi platio Svetislav Pešić koga je zamijenio Šarunas Jasikevičius.

Sezonu je obilježilo i senzacionalno ispadanje madridskog Reala koji nije uspio proći ni svoju eliminacijsku skupinu. U madridskom timu povodom toga najavljene su značajne igračke promjene dok će trener Pablo Laso ostati na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi