Adam Mirković novi košarkaš OKK Sloboda
Foto: KakanjLive.com

Tuzlaci dobili i peto pojačanje za novu sezonu

Adam Mirković novi košarkaš OKK Sloboda

E. Dindić

Do početka priprema košarkaša Slobode ostalo je još tri dana. Usporedo sa početkom priprema UO kluba, zajedno sa novim trenerom Josipom Pandžom polako slaže roster za iduću sezonu. 

Nakon Zlatka Jovanovića, Josipa Naletilića, Mirze Hrnčića i Milivoja Božovića stiglo je i peto pojačanje za iduću sezonu. Adam Mirković dojučerašnji košarkaš Kaknja koji igra na poziciji trojke pojačao je Tuzlake.

Za SportSport.ba podijelio je prve impresije nakon potpisa za Slobodu, i iznio svoja neka očekivanja pred novu sezonu.

"U proteklih par dana rješavali smo neke sitnice i stavio sam i zvanično paraf na ugovor sa Slobodom za koju ću nastupati iduće sezone. Prošle godine sam dobro sarađivao sa trenerom Josipom Pandžom i na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju. Znam da je Sloboda klub sa velikom tradicijom, i da ima odlične uslove za trening i napredak igrača. Mislim da smo sklopili dobru ekipu i samo da nas povrede zaobiđu, očekujem jednu zanimljivu i uspješnu sezonu", završio je Mirković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi