Božović iz Kaknja u Slobodu

Pojačanje za Tuzlake

Božović iz Kaknja u Slobodu

Midhat Šljivak

Iskusni centar Milivoje Božović (32) novi je košarkaš tuzlanske Slobode.

Ovaj 210 centimetara visoki košarkaš napustio je redove Kaknja, gdje je igrao protekle sezone, te se odlučio za prelazak u redove OKK Sloboda.

Tako će 32-godišnji centar ponovo sarađivati sa Josipom Pandžom. Mladi stručnjak ga je vodio i u Kaknju, a od ovog ljeta je postao trener tuzlanskog tima.

Božović iza sebe ima odličnu sezonu u Kaknju. Prosječno je imao double-double učinak od 17 poena i 10 skokova, a Sloboda će mu biti još jedan u nizu klubova.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Karijeru je počeo u Lavovima, a igrao je još za Megu, Hemofarm, Budućnost, OKK Beograd, Vojvodinu, Borac iz Čačka, Craiovu, a igrao je čak i u Maroku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti