Adin Vrabac karijeru nastavlja u Sloveniji?

Bh. košarkaš blizu novog angažmana

Adin Vrabac karijeru nastavlja u Sloveniji?

Danas je sarajevski Spars Realway saopštio da će kapiten ekipe u novoj sezoni biti Adi Zahiragić, pošto je Adin Vrabac napustio tim i otišao u inostranstvo.

Košarkaški reprezentativac BiH je odlučio krenuti u potragu za novim angažmanom, a navodno je jako blizu da ga i pronađe.

Navodno je Adin Vrabac na korak od slovenačke Krke.

Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu iz Nogov Mesta.

26-godišnji krilni košarkaš je se u Sparse vratio prije dvije godine nakon nekoliko inostranih angažmana (Njemačka, Srbija, Španija), ali je očigledno došlo vrijeme da se ponovo okuša van granica naše zemlje.

Vrabac je u protekloj sezoni imao važnu ulogu u timu Spars Realwayja koji je osvojio Kup Mirza Delibašić i izborio opstanak u 2. ABA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi