Spars Realway dobio ponudu za Kamenjaša

Mladi bh. košarkaš odlazi?

Spars Realway dobio ponudu za Kamenjaša

Košarkaški reprezentativac BiH Kenan Kamenjaš mogao bi napustiti OKK Spars Realway.

Kamenjaš je za sarajevski tim pružao odlične partije u protekloj sezoni ABA 2 lige, bio je možda i najdominantniji igrač na svojoj poziciji u čitavoj ligi, a to nije prošlo nezapaženo.

Osim što ga je u svoju agenciju 'ubacio' najmoćniji menadžer u Evropi Miško Ražnatović, sada su se pojavile informacije da bi mladi Kamenjaš karijeru mogao nastaviti u Srbiji.

Za njegove usluge su zainteresovani čelnici Borca iz Čačka. Ovaj klub je po prvi put ušao u najjaču regionalnu ligu i potrebna su mu pojačanja za izazove u sljedećoj sezoni, a na listi želja je i 20-godišnji Kamenjaš.

Portal Morava.info piše kako su Predrag Pantović i Marko Ivanović ispred Borca već boravili u Sarajevu kako bi sa rukovodstvom Spars Realwayja pregovarali o eventualnom transferu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sam igrač je raspoložen da dođe u Čačak, pa je ostalo samo da klub da zeleno svjetlo za ovaj transfer", navodi se.

Navodno pregovori trenutno ne idu najbolje jer, kako se navodi, Spars Realway insistira na obeštećenju za koje u Borcu smatraju da nije realno.

Top Komentari

Darkwood
Došlo vrijeme da je bolje otići u je.eni Čačak nego igrati u Sarajevu....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti