Adin Vrabac seli u Njemačku

Novi igrač Hamburg Towersa

Adin Vrabac seli u Njemačku

M. Šljivak

Bh. košarkaš Adin Vrabac (23) pronašao je novi klub.

Nakon što je jučer dobio otkaz u redovima španskih Tenerifa, gdje nije igrao previše ove sezone, Vrabac će ponovo zaigrati u Njemačkoj.

On je dogovorio sve uslove sa njemačkim drugoligašem Hamburg Towersom i pokušaće da pomogne ovom timu da izbori plasman u Bundesligu.

Ovo je reprezentativcu BiH povratak u Njemačku gdje je ranije igrao za ekipu Triera, a pored ovog kluba i Tenerifa, igrao je još za Partizan i Sparse.

Towersi imaju visoke ambicije u ovoj sezoni. Želja je plasman u Bundesligu, a trenutno su treći na tabeli u PRO A ligi sa omjerom od devet pobjeda i tri poraza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi