Ubijeno poznato lice sa euroligaških parketa!
FOTO: Ilustracija

Nova tragedija

Ubijeno poznato lice sa euroligaških parketa!

A. Čaušević

Adreian Payne je preminuo u 31. godini, izvještavaju američki mediji.

Svijet košarke je šokiran sa viješću da je ubijen Adreian Payne, nekadašnji košarkaš Panathinakosa i član nekoliko NBA klubova.

Policija sa Floride je prvobitno objavila vijest kako je u ponedjeljak ujutro ubijen muškarac u 30-im godinama.

Nekoliko sati kasnije stigla je potvrda da je stradali bio Payne, a intersantno da je osumnjičeni ostao na mjestu zločina i sarađivao je sa policijom.

Payne je ubijen nekoliko dana prije nego što se trebao priključiti svom novom klubu Al Saddu iz Katara.

Tokom karijere bio je član Atlanta Hawksa, Orlando Magica i Minnetosa Timberwolvesa, ali u tim klubovima nije ostavio dubok trag.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Promijenio je i nekoliko klubova u Evropi, a sigurno najbolje partije je pružao igrajući za Panathinaikos s kojim je nastupao u Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi