Ahmet Pašalić se razišao sa Studentom, Ross opet u dresu Mostaraca
Mladi trener zadržao se samo šest kola na užarenoj klupi mostarskog Studenta.

Nakon 6 kola trener Pašalić više ne vodi Student

Ahmet Pašalić se razišao sa Studentom, Ross opet u dresu Mostaraca

Mostarski košarkaški Premijerligaš SKK Student već u prvoj polovici sezone pravi velike rotacije u igračkom rosteru, a nakon njih na red je došao i trener. Ahmet Pašalić više nije trener mostarskog tima a njegovu funkciju naslijedit će njegov dosadašnji pomoćnik Samir Lerić.

Tako će mostarski Studenti nakon samo 6 kola u nastavak prvenstva ući s novim trenerom, a sutra bi se u klubu trebao pojaviti američki playmaker Jalen Ross koji je dres Studenta nosio i u prošloj sezoni te bio jedan od najboljih košarkaša Mostaraca.

On će zamijeniti Desmonda Washingtona koji je otišao u Poljsku dok još nije poznato hoće li klub dovoditi igrače na mjesta Rešidovića i Klještana koji su prije par dana napustili Mostar nezadovoljni statusom u timu. Pred klubom je jako bitan susret s KK Gradinom koja je direktni suparnik Studentu za ostanak u ligi, a kako stvari stoje Mostarci će u ovaj susret ući s dosta skraćenom rotacijom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi