Alex Renfroe karijeru nastavlja u Italiji

Bivši reprezentativac BiH potpisuje za Avellino

Alex Renfroe karijeru nastavlja u Italiji

Biviši reprezentativac Bosne i Hercegovine Alex Renfroe je pronašao novi klub i karijeru će nastaviti u Italiji.

Naturalizovani Amerikanac koji je nekoliko godina nosio dres naše selekcije napustio je Galatasaray, a danas će i zvanično postati košarkaš italijanskog Scandone Avellina.

Renfroe je dobio sve potrebne dokumente, a danas je trebao stići u Italiju kako bi i zvanično potpisao ugovor sa svojim novim klubom, kojem će pomoći u play-offu italijanskog prvenstva.

Inače, 31-godišnji Renfroe je evropsku košarku prvi put okusio u VEF Rigi, a nakon toga je nastupao za KK Zagreb, Brindisi, Valladolid, Brose, Yenisey, Laboral, Albu, Bayern, Barcelonu i Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti