Amar Gegić se vratio u BiH

Našao novi klub

Amar Gegić se vratio u BiH

Košarkaški reprezentativac BiH Amer Gegić pronašao je novi klub.

Posljednji angažman Gegić je imao u Partizanu s kojim se razišao početkom prošlog mjeseca, a Humsku će, kako stvari stoje, zamijeniti Tuzlom.

Naime, Gegić je navodno postigao dogovor s rukovodstvom Slobode i u narednom periodu će nastupati za tuzlanski tim, koji u novu sezonu, sudeći prema pojačanjima, ulazi s veoma visokim ambicijama.

Tuzlaci su jučer ozvaničili saradnju i sa Sanijem Čamparom, a u klub su došli još Dejan Janjić, Fahrudin Manjgafić, Miloš Grubor i Vladimir Tomašević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Gegić je, kao što smo naveli, prethodno nastupao za Partizan u čijem dresu je u ABA ligi odigrao 16 utakmica i prosječno je bilježio 2.6 poena, 1.1 skok i 0.4 asistencije. Ranije je još nastupao za Bayern i Spars.

Top Komentari

Amcho1985
Svaka cast za Slobodu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi