Američka ambasada u BiH se oglasila nakon odlične partije Džanana Muse protiv Lakersa

I njih je oduševio

Američka ambasada u BiH se oglasila nakon odlične partije Džanana Muse protiv Lakersa

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa u četvrtak su u pripremnoj utakmici pobijedili LA Lakerse sa 114:111, a još jedno sjajno izdanje imao je Džanan Musa.

Netsi se punom parom spremaju za novu NBA sezonu u kojoj se od ovog tima mnogo očekuje nakon dovođenja velikih pojačanja. U predsezoni šansu je dobio i naš Džanan Musa koji to itekako koristi.

Musa je odigrao odličan meč protiv Lakersa, te je na parketu proveo nešto više od 22 minute. Naš mladi košarkaš je protiv LeBrona Jamesa i društva uspio ubaciti 16 poena, te dodati po jednu asistenciju, skok i blokadu.

Nakon veoma dobre partije našeg košarkaša na društvenim mrežama oglasila se čak i Ambasada SAD-a u BiH koja je poslala poruku Džananu Musi.

"Kakva utakmica! I kakva strašna igra. Džanan Musa koji je u 22 minuta postigao 16 poena, od čega četiri šuta za tri poena, u do kraja neizvjesnoj utakmici Brooklyn Netsa protiv LA Lakersa! Svaka čast", objavljeno je na zvaničnim stranicama američke ambasade.

Top Komentari

gumenakita
Jos malo na odbrani da poradi i sutevima sa 4-5 metara i sve ok.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti