Američkog košarkaša ipak nije ubila policija

Izvršio samoubistvo

Američkog košarkaša ipak nije ubila policija

Midhat Šljivak

Košarkaški svijet jučer je potresla vijest o smrti 28-godišnjeg američkog košarkaša Tylera Honeycutta.

Prve informacije tvrdile su kako ga je u obračunu vatrenim oružjem u Los Angelesu ubila policija, ali čini se kako je ipak riječ o samoubistvu.

Glasnogovornik LAPD-a je za američke medije istakao kako je po ulasku u kuću pronađeno beživotno tijelo za koje se kasnije utvrdilo da je nesretni košarkaš.

"Dobili smo informaciju za čudno ponašanje osobe koja se blokirala unutar stana. Specijalci su uspjeli ući u stan i našli su beživotno tijelo muškarca. Ubrzo je proglašena smrt koja je uzrokovana samopovrjeđivanjem iz pištolja", saopšteno je iz LAPD-ja.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Honeycutt je profesionalnu karijeru započeo u Sacramento Kingsima, ali najbolje partije pružao je u Evropi gdje je tri godine nosio dres Khimkija, a nastupao je još za Efes i Ironi.

Top Komentari

stopkrkanima
Ko ovdje sad laze? Pitanje je veliko.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi