Bh. reprezentativac ponovo bez prilike za igru

Efes ponovo bez Muse došao do nove pobjede

4

Komentari (4)

Vrbaski
Ima samo onaj ulaz s lijeve strane i ćoškari , slabo igra odbranu, nije radio na sebi osim fizike tako da je unaprijed provaljen je od svakog protivnika. Podsjeća me na Mo Bešića, obojica imaju problem u glavi. Mora otići kod dobrog trenera.
Sadko
Njemu bi najbolje bilo da se vrati u cedevitu
bk123
Musa je propo ko žeton
epa
cuj ponovo be Muse kao da je standardan pa ponovo bez muse nije odigrao zadnjih 5 utakmica... npisite kada bude igrao ili bude u rosteru... pa vise je odigrao u NBA nego u Efesu... ovo je kada ti menager nadje klub da dobije procenat i musa platu,a minute na treningu... ovako propade karijera jednog naseg bisera...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.