Šta se dešava sa Amerikancima u Efesu: Nesreća za jednog, i drugi sada završio u bolnici

Singleton je završio u bolnici

Šta se dešava sa Amerikancima u Efesu: Nesreća za jednog, i drugi sada završio u bolnici

S. Mlaćo

Član Anadolu Efesa  Chris Singleton završio je u bolnici nakon što je osjetio probleme sa srcem.

Kako prenose turski mediji, Amerikanac je osjetio bol u grudima, te se odmah požalio, a prebačen je u bolnicu.

Odmah su se pojavile informacije da se radi o srčanom udaru koji je na vrijeme osjetio, no sada stižu bolje vijesti.

Testirao se, a danas će biti odrađeni detaljni pregledi. Sve ćemo znati tokom dana“, poručili su iz Efesa.

Iz Efesa ovih dana stižu jako loše vijesti, jedna za drugom. Nedavno je tešku nesreću imao još jedan Amerikanac Bryant Dunston.

Oglasi

Dunston, dvostruki evropski prvak s Anadolu Efesom, vozio se automobilom koji se nalazio iza kamiona, sa kojeg se otkačio kontejner i pao direktno na njegov auto.

Prednji kraj je bio u potpunosti uništen, no ono što je najvažnije, 26-godišnji košarkaš prošao je bez ozbiljnih povreda.

Nakon nesreće je podvrgnut pretragama u bolnici, a pušten je sa manjim povredama ruku.

"Naš igrač Bryant Dunston je imao prometnu nesreću. U dobrom je zdravstvenom stanju i osjeća se dobro. Brzo ozdravi", poručili su iz Anadolu Efesa svome igraču.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Dunston je u Evropu stigao 2010., a prije no što je 2015. zaigrao za Anadolu Efes, nastupao je za Aris, Hapoel Holon, Varese i Olympiacos.

Kada je u pitanju sam Singleton on je igrao za Barelonu, Panathianikos, Lokomotivu Kuban, ali i u svojoj zemlji, odakle se vratio u Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi