Na računu 65 miliona, a duša prazna: Djevojka ga prevarila s najboljim drugom, a onda još veći šok!

Život je velikoj zvijezdi uništen preko noći

Na računu 65 miliona, a duša prazna: Djevojka ga prevarila s najboljim drugom, a onda još veći šok!

A. Čaušević

Mentalnu blokadu doživio je slavni sportista. Već sedmicama nema volje za igrom. Život mu je upropašten i sve što je gradio godinama je srušeno kao kula od karata. 

Preljube u svijetu sprota nisu tolika rijetkost, međutim prevaru kakvu je supruga priredila košarkašu Golden State Warriosa se ne pamti, pogotovo nakon šoka koji je uslijedio nakon toga.

Wigginsa na parketu nema od pauze za All-Star. Iako nije povrijeđen iz Warriorsa tvrde da ima više nego dobre razloge privatne prirode da ne nastupa za ekipu.

Postoji mogućnost da Wiggins, da bez obzira koliko je potreban timu koji ima lošu sezonu i bez pobjede je u gostima još od januara, propusti ostatak sezone kako bi riješio probleme.

U franšizi iz San Francisca šute i nastoje da se sve zadrži u tajnosti i cilj im je da zaštite Andrewa od nepotrebne pažnje. Veliku podršku mu pružaju i saigrači.

Oglasi

Jedino što je poznato je da se radi o porodičnim problemima i da su poprilično ozbiljni, a neki će i reći užasni. Interenetom je počela kružiti i teorija koja otkriva detalje.

Naime, na Twitteru je objavljen video koji u detalje govori o Wiginnsovim problemima kojeg su već sada mnogi prihvatili kao istinu, ne samo glasine.

[twitter]https://twitter.com/KawhiNewEra/status/1636433950900928543[/twitter]

Teorija glasi kako je Mychal Johnson, Wiggionsova partnerica, košarkaša prevarila sa njegovim najboljim prijateljem. Zatim je član Warriorsa saznao da dvije djevojčice koje je odgojio nisu njegova biološka djeca.

Wiggins još uvijek šuti i ne demantuje glasine. Zvanične potvrde nema, ali sve je veći broj fanova koji vjeruju u ove glasine.

Oglasi

Otkako su počele kružiti razne priče Mychail Johnson je objavila poruku na Twitteru da je internet bolesno mjesto i da je tužno sve to što se radi.

Jedan neimenovani član Warriorsa je kazao da Wiggins prolazi kroz "pravo s*ranje", a poruku su mu poslali Steph Curry i Jordan Polle: "Život je važniji od košarke."

Nakon što je šest godina igrao za Minessota Timberwolesa, Wiggins je od 2020. godine član Warrorisa. Bio je prvi pick drafta 2014. godine. Nastupao je i na All-Staru.

Na bankovnim računima prema nekim procjenama ima oko 65 miliona eura, ali silni novac mu je trenutno uzalud kad je emotivno prazan.

Top Komentari

Farre10
Vi ste fakat idioti. Prenosite neki tweet kao exkluzivu. Bzs
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi